Отворен конкурс поводом Међународног дана породице – „Желим да представим моју породицу“

Центар за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица“ – Саветовалиште за брак и породицу, уз подршку Града, традиционално обележава 15. мај, Међународни дан породице, у циљу промовисања породичних вредности и истицања значаја породице.
Ванредне околности у којима се сада налазимо, опредељују нове начине одржавања манифестација и обележавања празника – усмерени смо на друштвене мреже и онлајн активности, па Вас позивамо да и ове, као и претходне године, на Фејсбук страници Саветовалишта за брак и породицу, узмете учешће у Конкурсу чија је тема – „Желим да представим моју породицу…“. Жеља нам је да поред породичних вредности, промовишемо и хуманост и солидарност, и помогнемо породици малолетног Гаврила Ђурђевића, како би обезбедили средства за његов опоравак. Наиме, породице на Конкурсу могу да се представе цртежом, причом, песмом, сликом, фотографијом, а услов за учешће је да се уз причу или слику, песму или цртеж, пошаље и потврда (у виду screenshot-a) о уплати СМС поруке за Гаврила, 973 на хуманитарни број 3030 (цена поруке је 200 динара), или из иностранства human973 на 455 (цена поруке је 20 CHF); уплате на динарски рачун: 160-6000000844014-95 или уплате на девизни рачун: 160600000084402853.
Конкурс траје од 29. априла до 13. маја 2021. године. Награде ће освојити 15 породица са подручја града Крагујевца, а за породицу Гаврила Ђурђевића биће опредељена награда ван конкуренције. Посетиоци странице ће својим „лајковима“ определити победнике. Са правилима учешћа можете се ближе упознати на страници Саветовалишта. Позивамо Вас да се у што већем броју прикључите акцији и да заједно славимо породичне вредности, хуманост и солидарност.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *