Обележен Међународни дан породице

Централна манифестација у склопу обележавања Међународног дана породице, одржана је 15. маја у спортској сали ОШ „Радоје Домановић“. У финалном такмичењу у квизу „Породична слагалица“, десет породица се надметало у вештинама, квизу познавању града Крагујевца и познавања дечјих песама и бајки.

На манифестацији је представљена и игра која је освојила прво место на конкурсу за осмишљавање породичних игара – „Породична авантура“.

Град Крагујевац је за победнике обезбедио и вредне награде – победници у обе категорије су награђени бициклама, другопласирани су добили сетове за бадмингтон, а сви учесници су добили слатке пакете и породични излет у Етно село „Моравски конаци“.

Члан градског већа за здравствену и социјалну заштиту, др Гордана Дамњановић је, уручујући награде учесницима, подвукла да је породица гнездо љубави, расадник поштовања, основних људских вредности и достојанства, и родитељима и свима у систему образовања, предшколских установа, појединцима који током читаве године брину о деци и њиховом одрастању, честитала Дан породице и захвалила се на доприносу унапређења квалитета породичног живота.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *