Наградни конкурс поводом Међународног дана породице

Под слоганом “Здрава породица – насмејана породица“, 15. маја 2020. године у Крагујевцу по десети пут, обележавамо Међународни дан породице у Крагујевцу и желимо да истакнемо значај шале и смеха у свакодневном животу породице. Смисао за хумор породицама помаже у суочавању са животним стресорима и кризама, он јача породицу, даје јој перспективу и осећај моћи, а топи љутњу, страх и агресивност.

Током ванредног стања свима је тешко, време проводимо у кући али се понекад и заједно смејемо. Желимо да са нама поделите неке од таквих ситуација када сте се заједно смејали, напишите нам кратке приче, шале, да се заједно смејемо. Будите породица која се смеје и уживајте у хумору заједно. Проводите време заједно, делите шале међусобно, не само да ћете уживати у том тренутку, већ и годинама касније ћете се присећати смешних ситуација из породице.
Конкурс за најбољу кратку, шаљиву причу, анегдоту о догађају у кругу породице током ванредног стања, отворен је од 29. априла до 13 маја. 2020. године, а можете учествовати на Facebook страници „Конкурс поводом Дана породице „Здрава породица – насмејана породица“, где се можете и ближе упознати са Условима учешћа.
Очекујемо ваше приче!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *