Гордана Петронијевић добитник Повеље Удружења радника социјалне заштите Србије

Гордана Петронијевић диплoмирана социјална радница Центра за развој услуга социјалне заштите “Кнегиња Љубица“ из Крагујевца добитница је Републичке награде “Повеља“ Удружења стручних радника социјалне заштите Србије за 2017. годину.

Награде су добитницима уручене у склопу националне конференције “Актуелни тренутак у развоју социјалне заштите“ у Врњачкој Бањи. Републичка награда има дугу традицију и одрживост, значајан је подстицај раду појединаца и установа и признање које се добија од колега и колегиница у области у којој се појединац, установа остварила, а даје и допринос свеукупној афирмацији социјалног рада и социјалне заштите у земљи.

Гордана Петронијевић, дипл.социјална радница, специјалиста за медијацију и породични терапеут, Руководилац Саветовалишта за брак и породицу при Центру за развој услуга социјалне заштите “Кнегиња Љубица“, током читавог радног века у социјалној заштити доказала је своју стручност и аутентичан стил у раду посебно на иновативним програмима и услугама.Велики допринос дала је у реформи социјалне заштите, да се очува оно што је добро а препозна ново и нађе прави пут да се имплементира у социјалном раду. Посебно треба истаћи допринос на развоју услуге Саветовалишта за брак и породицу, чији је руководилац од 2007. године.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *